Du er landet på Personvægt.dk, det helt rigtige sted at finde Medisana personvægt. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Medisana personvægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Medisana PS 400 personvægt i glas

  • Dagens pris: 334,80 kr.
  • Fundet hos Hjemmets
  • Mærke: Medisana

Sidste produkt på vores liste er Medisana PS 400 personvægt i glas som vi har fundet til 334,80 hos Hjemmets.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne Medisana PS 400 personvægt er en stilfuld vægt, der holder dig underrettet om din egen vægt.
Takket være vægtens step-on teknologi vises tallene på LCD-displayet automatisk, når du træder op på vægten, og den slukkes også automatisk 10 sekunder efte…

Se hos Hjemmets ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Medisana personvægt i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Medisana personvægt:

Dyreste Medisana Personvægt på listen er Medisana PS 400 personvægt i glas fra Hjemmets med en pris på 334.80. Billigste udvalgte Personvægt er Medisana PS 400 personvægt i glas som du kan købe for 334.80 hos Hjemmets. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Medisana Personvægt vi har fundet koster i gennemsnit 334.8 kr.
Ovenstående Medisana Personvægt data og priser er hentet fra 2 butikker (Hjemmets, Proshop.dk). Alle Medisana Personvægt tilbud er opdateret i dag 18-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Personvægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Personvægt blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Personvægt: