Bedste OBH Badevægt: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Personvægt.dk » Alle guides » Badevægt » OBH Badevægt

Du er landet på Personvægt.dk, det helt rigtige sted at finde OBH badevægt. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle OBH badevægt tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af OBH Nordica Badevægt Classic Light white scale

1: OBH Nordica Badevægt Classic Light white scale

Bedste pris: 329.00 hos Proshop.dk

Personvægt, max kapacitet: 160 kg, 100 g interval, LCD display, batteri-drevet, glasoverflade, hvidVej dig nemt med præcise resultater med Scale Classic Light. Personvægten måler med 100 g intervaller og har en kapacitet på op til 160 kg. Stort LCD-displa… læs mere hos Proshop.dk >>

Billede af OBH Nordica Badevægt Classic Light silver scale

2: OBH Nordica Badevægt Classic Light silver scale

Bedste pris: 329.00 hos Proshop.dk

Personvægt, max kapacitet: 160 kg, 100 g interval, LCD display, batteri-drevet, glasoverflade, gråVej dig nemt med præcise resultater med Scale Classic Light. Personvægten måler med 100 g intervaller og har en kapacitet på op til 160 kg. Stort LCD-display… læs mere hos Proshop.dk >>

Dyreste OBH Badevægt på listen er OBH Nordica Badevægt Classic Light white scale fra Proshop.dk med en pris på 329.00. Billigste udvalgte Badevægt er OBH Nordica Badevægt Classic Light white scale som du kan købe for 329.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 2 OBH Badevægt vi har fundet koster i gennemsnit 329 kr.
Ovenstående OBH Badevægt data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle OBH Badevægt tilbud er opdateret i dag 27-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badevægt guides:

Fandt du ikke det rigtige Badevægt blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badevægt:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Personvægt.dk

Mere med OBH:

Er du vild med OBH, men Badevægt var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra OBH: